www.tinos24.gr
D4fbda 0b9261ebd5ed438bb481f62d8f772cc9~mv2
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΗΝΟΣ

Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο – Το μήνυμα της Ν. Κεραμέως

Κοινοποίηση

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την Επιστολική Ψήφο άνοιξε και όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, είτε ζουν στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό και επιθυμούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου με επιστολική ψήφο, μπορούν να συνδεθούν στο epistoliki.ypes.gov.gr και να εγγραφούν για να παραλάβουν τον φάκελο με τον οποίο θα ψηφίσουν.

“Σας θυμίζω ότι η επιστολική ψήφος θα είναι ο μόνος τρόπος να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές όσοι Έλληνες πολίτες μένουν στο εξωτερικό. Αν κάποιος – κάποια από εσάς έχει προβλήματα σύνδεσης στην πλατφόρμα, τότε μπορείτε να καλέσετε στο +302106266222 για βοήθεια ή να απευθυνθείτε σε ένα ΚΕΠ. Αν μένετε εκτός Ελλάδος, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε στις προξενικές μας αρχές” αναφέρει σε μήνυμά της η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως. Η αποστολή των φακέλων από το Υπουργείο Εσωτερικών θα γίνει τον Μάιο, μετά την ανακήρυξη των συνδυασμών από τον Άρειο Πάγο.

“Με την πλατφόρμα epistoliki.ypes.gov.gr η επιστολική ψήφος γίνεται πράξη, με στόχο να διευκολύνουμε τη συμμετοχή όλων στις εκλογές” προσθέτει η κα Κεραμέως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Σ. Φάμελλος στο Πρώτο: Δεν υπάρχει θέμα εντός του ΣΥΡΙΖΑ για κάτι ταυτοτικό για εμάς (audio)

omada omada

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση τζίρου 17,2% τον Φεβρουάριο σε καταλύματα – εστίαση

omada omada

ΑΑΔΕ: Άνοιξε η ψηφιακή πλατφόρμα για μείωση του ΕΝΦΙΑ – Είκοσι ερωταπαντήσεις με οδηγίες για την αίτηση

diktio diktio