www.tinos24.gr
D4fbda B0c86972226c4fc8bb24890126c8d3f4~mv2
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΥΚΛΑΔΕΣΤΗΝΟΣ

Η Ε.ΥΔ.Α.Π. στη Τήνο για το θέμα τα προβλήματα του Βιολογικού

Κοινοποίηση

Οι συναντήσεις του Δημάρχου Τήνου Παναγιώτη Κροντηρά με διευθυντικά στελέχη της ΕΥΔΑΠ προς αναζήτηση λύσης στο πρόβλημα του Βιολογικού Καθαρισμού στο νησί, είχαν ως αποτέλεσμα την μετάβαση στη Τήνο εξειδικευμένου τεχνικού κλιμακίου της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα επιστημονικό κλιμάκιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. συγκροτούμενο από τον προϊστάμενο υπηρεσίας Κ.Ε.Λ Θριασίου Χημικό Μηχανικό, τον προϊστάμενο υπηρεσίας Η/Μ εγκαταστάσεων Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και τον προϊστάμενο υπηρεσίας συντήρησης συστημάτων αποχέτευσης Τεχνολόγο Μηχανικό επισκέφθηκε το νησί, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Τήνου και αποτύπωσε την υπάρχουσα κατάσταση του βιολογικού καθαρισμού.

Το τεχνικό κλιμάκιο της Ε.ΥΔ.Α.Π πραγματοποίησε αυτοψία στις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (ΕΕΛ) του Δήμου Τήνου στα αντλιοστάσια και στα δίκτυα αποχέτευσης, προκειμένου να ελέγξει την ορθή λειτουργία τους και να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα δυσοσμίας, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Ύδρευσης Ζαλώνη Ιωάννη  και του εντεταλμένου Συμβούλου Ιγνάτιου Δασύρα και υπηρεσιακών παραγόντων.

Το επιστημονικό προσωπικό της εταιρίας κατέγραφε το πρόβλημα και μέσα στις επόμενες ημέρες θα είναι σε θέση να παραδώσει στην Δημοτική Αρχή πόρισμα  ελέγχου λειτουργίας του Βιολογικού αλλά και  τις δυνατότητες αντιμετώπισης του προβλήματος που έχει προκύψει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Εορτασμός Αγίου Νικολάου στη Χώρα της Τήνου [Φώτο]

omada omada

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Χ. Κατσιβαρδάς από τους «Σπαρτιάτες»

omada omada

Ο Ιταλός ΥΠΕΞ, Αντόνιο Ταγιάνι υπερασπίστηκε τη δήλωση του Πάπα Φραγκίσκου περί «λευκής σημαίας» της Ουκρανίας

omada omada