www.tinos24.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Πρόσθετη αρωγή στους αγρότες της Θεσσαλίας έως 10.000 ευρώ για εξοπλισμό

Κοινοποίηση

Πρόσθετη αρωγή από 5.000 έως 10.000 ευρώ ανά αγρότη της Θεσσαλίας που έχει υποστεί ζημιές, για τον εξοπλισμό ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι στηρίζει τους αγρότες στις δύσκολες περιστάσεις, ενώ ανέφερε ότι σήμερα θα γίνουν αναλυτικές ανακοινώσεις και θα ανοίξει η σχετική πλατφόρμα.

Αποδείξαμε ότι στηρίζουμε τους αγρότες μας στις δύσκολες περιστάσεις είπε ακόμα ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι. Έχουμε βαθιά σχέση με πρωτογενή τομέα και τον κόσμο του υπογράμμισε ο πρωθυπουργός ενώ πρόσθεσε ότι κάθε κινητοποίηση πρέπει να είναι λογική και να μην επιβαρύνει κοινωνικό σύνολο.

Αναφερόμενος στην τιμή του γάλακτος είπε ότι το κράτος θα είναι αμείλικτο, όπως και για επιχειρήσεις που σπεύδουν να κερδοσκοπήσουν.

Ακούω τα παράπονα, πάντα είμαστε ανοιχτοί στο διάλογο με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Και για τις όποιες καθυστερήσεις – αναφορικά με το κομμάτι του ρεύματος και την τροπολογία που κατατέθηκε χθες για τους αγρότες της Θεσσαλίας – φροντίζω εγώ είπε ο κύριος Μητσοτάκης προσθέτοντας ότι πατά ο ίδιος το «γκάζι» προκειμένου να λύνονται τα προβλήματα.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Πήγη:www.ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

«Έφυγε» η γυναίκα που έραβε τις «μορτάζες» – Αποχαιρετισμός σε μια ξεχωριστή παρουσία του ελληνικού Εβραϊσμού

omada omada

Νέοι εργαζόμενοι: Οι προτεραιότητες που θέτουν στην εύρεση εργασίας

omada omada

Αλιεία: Στις 24 και 25 Φεβρουαρίου το συνέδριο «Γαλάζιοι Ορίζοντες»

diktio diktio