www.tinos24.gr
Cruise Seadream Yacht Club
ΕΚΚΛΗΣΙΑΚΥΚΛΑΔΕΣΤΗΝΟΣ

Στην Τήνο για πολυτελή κρουαζιέρα το 2026 ανακοίνωσε η SeaDream Yacht Club

Κοινοποίηση

Επτά νέα λιμάνια προσέγγισης ανακοίνωσε η εταιρία πολυτελούς κρουζιέρας μικρών πλοίων SeaDream Yacht Club στο Μεσογειακό πρόγραμμα του 2026, ανάμεσα στα οποία και 4 Ελληνικά.

Τα νέα Ελληνικά λιμάνια είναι τα Κύθηρα, η Κύθνος, τα Σύβοτα και η Τήνος, ενώ η λίστα συμπληρώνεται από το Primosten της Κροατίας, το Setubal της Πορτογαλίας και την Κρήνη της Τουρκίας.

Η εταιρία θα πραγματοποιεί συνολικά 27 δρομολόγια από 7 έως 14 ημερών, που θα καλύπτουν 86 λιμάνια σε 14 χώρες, κατά την περίοδο Μάιος – Σεπτέμβριος 2026.

Με το πρόγραμμα 14 διανυκτερεύσεων Grand Mediterranean & Adriatic Explorer, η εταιρία προσφέρει για πρώτη φορά «slow travel σε βάθος» στη Μεσόγειο.

Παράλληλα, η SeaDream αναφέρει ότι θα σταθμεύει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε λιμάνια ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους επιβάτες να εξερευνήσουν περισσότερο τους προορισμούς και να αποφύγουν τα μεγάλα πλήθη, με αναχώρηση αργότερα και με διανυκτερεύσεις, οι οποίες για το 2026 περιλαμβάνουν την Αμάλφι, το Σορέντο, το Κάπρι, το Χβαρ, την Ίμπιζα, το Sanaray-Sur-Mer και το Cassis.

πηγή: tornosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τήνος/ Ο θερμότερος Νοέμβριος τα τελευταία 15 χρόνια

omada omada

Χορήγηση βοηθήματος από το Δήμο Τήνου

diktio diktio

Προσοχή και σήμερα στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του τέως  ξενοδοχείου “ΤINOSBEACH”

omada omada