www.tinos24.gr
D4fbda Cfe70d72231b4aada03fbce2330daf11~mv2
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων και συζητήσεων με τους κατοίκους, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου

Κοινοποίηση

Συνεχίζοντας τον κύκλο επισκέψεων και συζητήσεων με τους κατοίκους, σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου, η δημοτική αρχή του Παναγιώτη Κροντηρά βρέθηκε στην Δ.Ε Καρδιανής  για να ακούσει από κοντά τα προβλήματα των κατοίκων αλλά και του τοπικού συμβουλίου.

Μέσα από την προσπάθεια αυτή οι κάτοικοι μπόρεσαν να εκφράσουν με αμεσότητα όλα όσα απασχολούν τα χωριά τους, κάνοντας δημιουργικές προτάσεις στην Δημοτική Αρχή.  Οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις προτάσεις και απόψεις τους, όπως επίσης και να μεταφέρουν προβληματισμούς και παράπονα για θέματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα τους.

Στην ανοιχτή συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των κατοίκων συζητήθηκαν τόσο τα προβλήματα της καθημερινότητας, όσο και ζητήματα που αφορούν αναπτυξιακά έργα της περιοχής.

Ιεραρχήθηκαν οι προτεραιότητες σε σχέση με προβλήματα που αφορούν την καθαριότητα, την ύδρευση αλλά και τον ηλεκτροφωτισμό των χωριών με τη νέα Δημοτική  Αρχή  και το Δήμαρχο να δρομολογούν λύσεις στα όσα τέθηκαν στη συνεδρίαση!

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κροντηράς δεσμεύτηκε για πολλές τέτοιες συναντήσεις στο περιθώριο της δημοτικής του θητείας, καθώς όπως υπογράμμισε αποτελούσε και προγραμματική δέσμευση της παράταξης του οι ανοιχτές διαδικασίες και ο διάλογος με τους πολίτες !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Ελεύθεροι επαγγελματίες: Πέντε ευνοϊκές φορολογικές ρυθμίσεις

omada omada

Η Εταιρεία Τηνιακών Μελετών συμμετέχει στην 1η Συνάντηση του Δικτύου της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

omada omada

Ο καιρός με τον Π. Γιαννόπουλο: Καταιγίδες στο Αιγαίο και βροχές στα νότια της χώρας

omada omada