www.tinos24.gr
Kideia Karra 1 3 1200x900
ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Θρήνος στο Κοκκινοχώρι Καβάλας – Πλήθος κόσμου στο ύστατο χαίρε

Κοινοποίηση

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά λένε συγγενείς, φίλοι αλλά και πλήθος κόσμου στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Με χειροκροτήματα και τις καμπάνες να χτυπούν πένθιμα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του Βασίλη Καρρά, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα τελεστεί το Τρισάγιο και μετά θα γίνει η ταφή. Αυτή ήταν και η επιθυμία του τραγουδιστή, να ταφεί δίπλα στους γονείς του.

Κάποιοι από το πλήθος φώναξαν «αθάνατος», ενώ οι συγγενείς του Βασίλη Καρρά συνόδευσαν το φέρετρο με δάκρυα στα μάτια. Από τους πρώτους που έφτασαν στην εκκλησία ήταν ο αδερφός του λαϊκού τραγουδιστή.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Αγίου Νέστορος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος για να αποχαιρετήσει τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή που άφησε το αποτύπωμά του τα τελευταία χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και έφυγε από τη ζωή την Κυριακή το απόγευμα (24.12.2023).

Αντώνης Ρέμος, Πάολα, Ζαφείρης Μελάς, Δέσποινα Βανδή, Χρήστος Δάντης, Νίκος Βέρτης, Νίκος Οικονομόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Πλούταρχος, Φοίβος, Αγγελος Διονυσίου, Γιώργος Σαμπάνης, Σάκης Αρσενίου είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που βρίσκονται στο Κοκκινοχώρι Καβάλας για να αποχαιρετήσουν το Βασίλη Καρρά. Εκεί είναι και τα μέλη της ορχήστρας του τραγουδιστή.

1
2
3
4
5

Πήγη:newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Στο εργοτάξιο της μονάδας αντλησιοταμίευσης Αμφιλοχίας ο Κ. Μητσοτάκης: Πρωτοποριακό έργο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα

omada omada

ΔΥΠΑ: Ρεκόρ των προγραμμάτων επιδότησης της εργασίας, με 50.282 προσλήψεις το 2023

omada omada

Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων: Ισχυρή σύσταση για μάσκα σε μονάδες υγείας και γηροκομεία – Έμφαση στον εμβολιασμό

omada omada