www.tinos24.gr
26988995
ΕΙΔΗΣΕΙΣΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματιστήριο: Ποιες είναι οι 24 ελληνικές εταιρείες που θα συναντήσουν διεθνή funds στη Νέα Υόρκη

Κοινοποίηση

Συνολικά 24 ελληνικές εταιρείες θα συμμετάσχουν στο επενδυτικό συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Νέα Υόρκη στις 25 Ιανουαρίου, από την JP Morgan για το Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στο πλαίσιο του επενδυτικού συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν one to one και group meetings, μεταξύ όλων των συμμετεχόντων εταιρειών με εκπροσώπους κορυφαίων διεθνών funds, καθώς έχει εκδηλωθεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Μάλιστα, στην «λίστα» των συμμετεχόντων βρίσκονται και μη εισηγμένες εταιρείες. Συγκεκριμένα, οι 24 εταιρείες που θα βρεθούν στη Νέα Υόρκη είναι οι εξής:

Αegean
Alpha bank
EXAE
Attica Bank
Τράπεζα Κύπρου
Ελλάκτωρ
Eurobank
GEK TERNA
Helleniq energy
Intrakat
Lamda Development
MYTILINEOS
Εθνική Τράπεζα
ΟΠΑΠ
OTE
Τράπεζα Πειραιώς
ΔΕΗ
ΤΙΤΑΝ
Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ)
ΤΑΙΠΕΔ
CVC Greece
Grivalia Properties
Olympia group
PeopleCert
Αξίζει να σημειωθεί πως την ίδια ημέρα, στο συνέδριο το παρόν θα δώσει και ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να κάνει διάλογο σε «fire chat» με τον πρόεδρο και CEO της JP Morgan, Jamie Dimon.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει επίσης και δύο πάνελ. Το πρώτο θα φιλοξενήσει τους CEO των πέντε ελληνικών τραπεζών, (Εθνική, Πειραιώς, Attica, Eurobank, Alpha Bank), ενώ στο δεύτερο θα υπάρχει εκπροσώπηση ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ και MYTILINEOS.

Πήγη:www.cnn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τήνος: Έργα πολιτισμού στο κυκλαδίτικο νησί

diktio diktio

Επιμελητήριο Κυκλάδων: Δηλώσεις συμμετοχής για σεμινάρια ΕΦΕΤ τον Απρίλιο και Μάιο

omada omada

«Καλάθι Χριστουγέννων»: Αυτά είναι τα έξι προϊόντα που θα περιέχει

omada omada