www.tinos24.gr
Ypogeioi Vythizomenoi Kadoi 0
ΕΙΔΗΣΕΙΣΚΥΚΛΑΔΕΣ

Ερμούπολη: Που θα τοποθετηθούν οι δύο νέοι υπόγειοι κάδοι

Κοινοποίηση

Στην προμήθεια και τοποθέτηση δύο ακόμη οικολογικών συστημάτων βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης, πρόκειται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι τοποθετήθηκαν στην περιοχή της Κοίμησης και στην Ακτή Πέτρου Ράλλη και ο Δήμος προσανατολίζεται στην προμήθεια νέων συστημάτων ίδιου τύπου με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της μεθόδου αποκομιδής ανακυκλώσιμων και απορριμμάτων, αλλά και στην παροχή υπηρεσιών φιλικότερων προς το περιβάλλον.

Τα δύο νέα συστήματα πρόκειται να τοποθετηθούν δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή της Λαλακιάς στο ύψος του νέου μεγάλου χώρου στάθμευσης.

Τόσο η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, όσο και το δημοτικό συμβούλιο ανέδειξαν την εταιρεία Βαρβάρα Τσελεμπή ως προσωρινό ανάδοχο της προμήθειας των δύο νέων βυθιζόμενων κάδων με συνολικό προϋπολογισμό 154.100 ευρώ. Προσεχώς, θα υπάρξει η ανακήρυξη του οριστικού αναδόχου ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την υπογραφή της σύμβασης και την τοποθέτηση των νέων κάδων εντός του 2024. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τήνος: Σύλληψη 74χρονου για ρύπανση του περιβάλλοντος

diktio diktio

Πρόγραμμα μαθημάτων Κατηχητικών Σχολείων Ιεράς Νήσου Τήνου

diktio diktio

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Τηνιακιά Κατερίνα Φωτιάδη

omada omada