www.tinos24.gr
Orkomosia Dimos Tinou05
ΚΥΚΛΑΔΕΣΤΗΝΟΣ

Ορκωμοσία στον Δήμο Τήνου με νέο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κροντηρά

Κοινοποίηση

Στην φιλόξενη και επιβλητική αίθουσα τελετών του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής Tήνου, υπό το Νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Τήνου, Παναγιώτη Κροντηρά, των δημοτικών συμβούλων και των μελών των Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. 

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο Β΄, ενώ στην τελετή παρέστησαν μεταξύ των άλλων, ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Ρ/Καθολικών Νάξου -Τήνου κ. Ιωσήφ, η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου Νατάσα Δεληγιάννη, ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Διοικούσης το Ιερό Ίδρυμα Επιτροπής, οι Διοικητές των Υπηρεσιών των Σωμάτων Ασφαλείας στην Τήνο, ο διατελέσας Δήμαρχος – καθηγητής κ. Απέργης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, Προϊστάμενοι Υπηρεσιών, Πρόεδροι Συλλόγων και Φορέων  και πλήθος κόσμου που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, τον χώρο υποδοχής του Ιδρύματος Τηνιακού Πολιτισμού αλλά και τους αύλειους χώρους, έξω αυτού.

Ο Σεβασμιώτατος μετά την ορκωμοσία, συνεχάρη το νέο Δήμαρχο κ. Κροντηρά και κάλεσε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους με ομόνοια και ενότητα να εργαστούν για το καλό της Τήνου. Επίσης είπε χαρακτηριστικά: ‘’Διακρίνω στα πρόσωπα των Δημοτικών Συμβούλων αφενός μεν, την εμπειρία του παρελθόντος, αφετέρου δε, το σφρίγος της νεότητος και  τον ενθουσιασμό για εργασία και δουλειά στον Θεσμικό αυτό φορέα του Νησιού, τον Δήμο μας’’.

Επίσης, χαιρετισμούς απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ρ/Καθολικών,  η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Έπαρχος Τήνου, αναγνώσθηκαν μηνύματα των τεσσάρων βουλευτών των Κυκλάδων, του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και εν συνεχεία μίλησε ο νέο-ορκισθείς Δήμαρχος κ. Κροντηράς, ο οποίος μέσα σε ένα πνεύμα ενότητας και αγάπης κάλεσε όλους να εργαστούν μαζί του, για το καλό του νησιού, για την πρόοδο και την προβολή, όπως είπε της αγαπημένης μας Τήνου.

https://cyclades24.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Τήνος/ Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Φωκά

omada omada

Αποκαταστάθηκε  η βατότητα στο τμήμα της οδού έμπροσθεν του τέως  ξενοδοχείου “ΤINOSBEACH”

omada omada

Κυκλοφόρησε από τον Σύλλογο Πλατιανών το νέο ημερολόγιο 2024 με τίτλο “Ξωκλήσια σε άσπρο – μαύρο”

omada omada